Videos

Internet Komputer

DAWUHE ABAH YAI MAS ABDULLAH MAULANA ISCHAQ ( Mbah Dung)


Bersih dorong mesti nek suci
Halal dorong mesti nek barokah
Sugeh dorong nek uripe seneng
Totoen ati mu insya Allah bakal ketoto urip mu
Bagus atine engkok bakal bagus rupane
Ojok pisan-pisan benci karo wong senajan wong iku benci karo awak mu
Lakonono opo-opo seng diperintah ALLAH
Adohono opo-opo seng dilarang ALLAH.

Niku seng tak eleng-eleng pek sak iki.
Share on Google Plus

About Agus Prayitno

0 komentar:

Posting Komentar